Начало
Продукти
Каталози и брошури
За CIMCO
Новини
Контакти
Актуално

Система куфари за инструменти Diamant


Какви качества и функции бихте вложили във вашият куфар за инструменти, ако можехте сами да определите неговата конструкция? Този и някои други въпроса поставихме на електротехници и инсталатории по време на проведеното от нас пазарно проучване. Целта на проучването беше да създадем система от куфари за инструменти, задоволяващи актуалните изисквания на пазара на 100%.

Освен избора на правилният материал и неговата обработка, обърнахме специално внимание на техническите компоненти на новата система куфари за инструменти. Проучването показа, че всички анкетирани са на мнение, че здравината и дългият живот на куфара са най-важното му качество. Освен това всеки компонент на куфара трябва да бъде заменим и да може да се ремонтира самостоятелно. Всички резултати от проучването доведоха до революция в куфарите с твърди страници и ние сме горди да ви представим нашата нова система куфари за инструменти Diamant :

Изцяло новата рамка гарантира изключителната стабилност на основните компоненти. За разлика от досегашните материали тук се използва усилена отлята алуминиева рамка, с много висока устойчивост на усукване. Благодарение на специално разработеният за този куфар производствен процес създадохме панти за отваряне и затваряне на двете половини на куфара, които са вградени в рамката и не трябва да бъдат завивани или занитвани.

По същият начин са вградени и крачетата, осигуряващи не само стабилното поставяне на куфара, но и дистанция от пода, което допълнително предпазва пантите от прах и замърсяване.

Страниците на куфара са произведени от ABS-пластмаса и са скосени на ъглите не само заради по-добрият външен вид. Скосените ъгли на страниците предпазват куфара от счупване и спукване при сблъсък. Според изпълнението куфара се доставя с една или две допълнителни алуминиеви рамки, които правят възможно повишено натоварване и носенето на допълнително тегло.
Друг важен елемент на новата ни система са газовите амортисьори. Те държат куфара отворен дори при претоварване на инструменталните прегради и предпазват пръстите на ползвателя от прещипване по невнимание.

Разбира се утвърдилите се в старите системи куфари технически решения са намерили място и в новата система. Например голямата и масивна дръжка за носене, наложила се в миналото и доказала своите качества през годините при различните типове куфари.

Не на последно място е и вътрешното обзавеждане на куфара. Въз основа на нашето проучване и тук се отвориха възможности за доусъвършенстване и развитие. Що се касае до гъвкавостта инструменталният куфар Diamant задоволява всички желания и претенции. Освен специално проектираните джобове за инструменти, е обърнато специално внимание на инструменталните подразделения и корпуса на куфара, така че системата прави възможна смяната без завъртащо се застопоряване. Нова система на застопоряване позволява на потребителя гъвкавост по всяко време според работната ситуация на строителната площадка. В допълнение, всички инструментални панели са оборудвани със защита от проникване, за да се предотврати случайно залавяне на инструментите между алуминиева рамка и по този начин да се повреди куфара или инструмента. В долната половина на куфара е вградена мрежа, която дава възможност да се поставят подходящите разделителни кутии, за да се транспортират подредени и най-малките материали. Разбира се дъното може да бъде разделено и с класическите разделители.
С този куфар ви представяме една изцяло нова, ненадмината в своята стабилност и гъвкавост система!

Майсторски куфар DIAMANT 25 с гумирани инструментални подразделения.
CIMCO - артикул номер 17 8010

Майсторски куфар DIAMANT 25 с интегрирани инструментални ламели
CIMCO - артикул номер 17 8015

Майсторски куфар DIAMANT 30
CIMCO - артикул номер 17 8075

Майсторски куфар DIAMANT 35
CIMCO - артикул номер 17 8077

Майсторски куфар DIAMANT 40
CIMCO - артикул номер 17 8175

Майсторски куфар DIAMANT 45
CIMCO - артикул номер 17 8177

Майсторски куфар DIAMANT 45 с функция тролей
CIMCO - артикул номер 17 8178

Изтегли брошура



Актуално

Търси

Контакти


Адрес: България, 2233 гр.Костинброд, кв.Шияковци

Тел: +359 (0) 700 44 000; (0) 721 90688; (0) 721 90666

Факс: +359 (0) 721 90 610

E-mail: info@cimco.bg

© 2011–2016 CIMCO.BG;